“ HANGON IS ALTIJD STANDBY OM SNELLE OPLOSSINGEN TE
LEVEREN”

“wissner-bosserhoff heeft bruikbare en
slimme oplossingen ontvangen van HangOn.
We kregen wat we wilden, op het moment
dat we het nodig hadden.”

Stefan Wiesemann, productie manager bij wissner-bosserhoff.


Op het moment dat wissner-bosserhoff in Duitsland plannen had om nieuwe applicatie apparatuur in te gaan zetten voor hun  poedercoat proces, hebben ze contact opgenomen met  HangOn.
“We zijn met HangOn in contact gekomen op een  tentoonstelling in Stuttgart in 2011 en werden ons er toen van bewust wat hun bijdrage aan poeder coat systemen kan zijn.
Hun grootste krachten zijn hun flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en hun competenties”, vertelt Stefan Wiesemann, productie manager bij wissner-bosserhoff.

wissner-bosserhoff had behoefte aan aangepaste en slimme
oplossingen voor zowel handmatige als geautomatiseerde ophanging. HangOn gaf zowel praktisch consult voor ophangen en advies over hoe meer winst te realiseren.
”We werken liever met HangOn vanwege de modulaire opbouw van de producten die zij kunnen bieden”, zegt Stefan Wiesemann.

Vandaag de dag helpt HangOn wissner-bosserhoff bij het vinden van oplossingen op het moment dat deze gewenst zijn. Ze beschouwen HangOn als een betrouwbare partner die hen kan helpen om hun poedercoating proces efficiënter te maken.