“HANGON HEEFT HET
POEDER COAT PROCES
GEMODERNISEERD”

“HangOn was een fantastische partner voor
Husqvarna AB, tijdens het proces om een
grasmaaier productielijn in Polen op te zetten.”

Jesper Andersen, manager bij Husqvarna te Mielec, Polen


Het begon in 2010 toen Husqvarna AB plannen had om hun productie van grasmaaiers te verhuizen naar Polen.  Na vele jaren van gebruik was de lijn van de fabriek toe aan  vervanging. “We besloten om een nieuwe moderne lijn te bouwen en vroegen HangOn of ze ons konden adviseren hoe op te gaan hangen en klaar te zijn voor de toekomst; slimmer en efficiënter,” zegt Jesper Andersen manager bij Husqvarna te Mielec, Polen.

Bovendien, HangOn kreeg als missie mee om een passend ophangsysteem te ontwikkelen en een goed functionerende  basis voor het totale poeder coating proces op te zetten.
“We hebben HangOn onderdeel gemaakt van dit proces en zij hebben ons een aantal slimme oplossingen zowel voor het  maskeren als voor het ophangen  aangedragen,” bevestigd Jesper Andersen.

In totaliteit heeft HangOn 30 verschillende complexe hangers en speciale haken voor Husqvarna ontwikkeld. Ook hebben ze een
oplossing bedacht voor het automatisch ophangen van chassis onderdelen, meteen nadat deze gelast zijn.

“We zijn zeer tevreden met de door HangOn ontwikkelde oplossingen die geleid hebben tot een efficiënt en uitstekende output. Ze hebben goed geluisterd naar onze behoefte en hebben snel en intensief met ons samengewerkt. Nog steeds werken we samen aan nieuwe projecten en ook naar de toekomst toe zullen we dat blijven doen,” concludeert Jesper Andersen.